Op zondagavond 16 april organiseert stichting MPH een Paasconcert met als thema “The God who sees”. Het programma is geheel nieuw geschreven voor koor- en samenzang, verteller, band en strijkers. Muzikale leiding is in handen van Matthijs Hoogendijk.

Het ca. 40-koppige projectkoor zingt hedendaagse kerkliederen, gospel en worship. De bezoekers kunnen tijdens de sing-in meezingen met opwekkingsnummers en bekende, traditionele Paasliederen, die in een nieuw, symfonisch jasje zijn gestoken. Verteller Bram van Binnendijk neemt de toehoorders in een Passion-achtige voorstelling mee in het lijdensverhaal, dat begint bij het Laatste Avondmaal en eindigt via kruis en opstanding met een blik op de hemelvaart. De tekst en de muziek lopen in elkaar over en nemen de luisteraar vanaf de allereerste noot mee in deze muzikaal meeslepende uitvoering.

Het concert begint om 18.30 uur en is vanaf 18.00 uur gratis toegankelijk. Na afloop zal er een collecte worden gehouden. Voor meer informatie, zie www.stichtingmph.nl.