Themagroep

De themagroep bestaat dit jaar uit vier vrouwen die voor ieder nieuw kerkelijk jaar een jaarthema bedenken en vanuit dat thema allerlei activiteiten programmeren. Activiteiten die wel met kerk en geloven te maken hebben maar plaatsvinden buiten de kerkdiensten om.

Per jaar is dat een tiental verschillende activiteiten.  Te beginnen met de startzondag op de derde zondag in september. Er zijn lezingen, er is een filmavond, liturgisch bloemschikken, dit jaar een Boerenmarkt en het Engelenproject. (zie het programmaboekje).

Nu het coronavirus wat op zijn retour is, hopen we op Hemelvaartsdag weer te kunnen dauwtrappen met een ontbijt na, voordat we naar de dienst in de kerk gaan.

De themagroep bedenkt een programma maar is heel blij als er input komt van gemeente leden!
Ook de jongerenraad denkt mee voor programma onderdelen speciaal voor de jongeren.

Bij de diverse activiteiten worden steeds mensen gevraagd mee te werken. De één helpt koffie schenken en een ontbijt klaar te maken, de ander heeft meer met bloemen en is daar actief.

Met name voor de startzondag en de afsluiting van het jaar levert een grote groep mensen allerlei eigen gemaakt gebak voor bij de koffie!

Kortom heel fijn dat er naast de kerkdiensten ook andere momenten georganiseerd worden waar we samen gemeente kunnen zijn.

De themagroep 2021: Arina, Jeannet, Miranda en Ina.