Radio Zonneschijn

Radio Zonneschijn is een gezamenlijk initiatief van de Hervormde en de Gereformeerde Kerk te Nieuwendijk. In de maanden september tot en april wordt wekelijks een uitzending verzorgd.

Wilt u anderen bemoedigen met een lied? Vraag het aan. In beide kerken en in het Steunpunt staan hiervoor speciale bussen opgesteld. U kunt het ook mailen naar radiozonneschijn@gknieuwendijk.nl.

Geef s.v.p. de volgende gegevens op: Uw eigen naam, de naam voor wie het verzoeknummer is bestemd, de reden van het verzoek (verjaardag, ziekte enz.), een eerste en tweede keus van verzoeknummers en de gewenste datum van uitzending. De aanvraag s.v.p. uiterlijk maandag 17.00 uur voorafgaande aan de dag van uitzending indienen.

De uitzendingen zijn op donderdag van 14.00 – 15.00 uur, behalve als er een begrafenis is, dan beginnen de uitzendingen om 18:00 uur.

Ook via de website kunt u naar de uitzendingen luisteren, zowel rechtstreeks, vertraagd (later inschakelen) als achteraf. De opnames blijven minimaal 3 maanden te beluisteren op internet.

Live meeluisteren

Nummer aanvragen

Bekijk hier de muzieklijst.